В тази страна от нашия свят ще Ви разведем из школите към клуб по спортни танци „Брилянт“ София. Пътуването ни ще започне от двете школи, които се помещават в централната зала на клуб по спортни танци „Брилянт“ София, а именно в читалище „Веда“:

“Brilliant Juniors” – това е школата за деца. В нея обучаваме деца, юноши и младежи в изкуството на танците. Малките „брилянти“, както ги наричаме, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

и

“Brilliant Social” – това е школата за възрастни. В нея вече порасналите деца, които са се впуснали в живота с пълни сили, се научават не просто да се разтоварват от стреса, но и да се забавляват в ритъма на латиноамериканските, стандартните, латино танците, основните български хора и гръцките танци. В тази школа намират място хора, които желаят да танцуват за удоволствие, разпускане от натовареното си ежедневие и високо социално майсторство в изкуството на танците.

Ще продължи през школата “Dancing Time”, която се намира в квартал „Младост 4“ в София. По-подробна информация за различните особености на тази земя от света на клуб по спортни танци „Брилянт“ може да откриете на интернет адрес: http://www.dancingtimebg.com/.

И надяваме се няма да завърши с школата ни “Brilliant Nadejda”. В нея развиват танцовите си умения малките „брилянти“ от квартал Надежда. Те, също като “Brilliant Juniors”, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

.